Fietsen in Afrika: het avontuur tegemoet

✓ Volledig georganiseerde reis

✓ Complete reisinformatie

✓ Sfeervolle accommodaties

Landschap in Afrika

Ooit gedacht dat fietsen in Afrika een serieuze optie was? Met de georganiseerde reizen van Oeganda Fietssafari is dit hét avontuur dat u zich uw hele leven herinnert. In 20 dagen reist u per fiets door de groene parel van Afrika. Hierbij doen we ontspannende en educatieve uitstapjes die absoluut de moeite waard zijn. Wist u bijvoorbeeld dat Oeganda vier natuurparken heeft? En dat zo’n beetje elk Afrikaans dier dat u kent van National Geographic Channel hier te vinden is?


Wilt u meer informatie over de reis?

Georganiseerde fietstochten in Afrika

Op vakantie in Afrika, dat is niet langer weggelegd voor de rijken. Juist nu zijn reizen naar het veelzijdige continent gewilder dan ooit. Dat is ook niet gek als u zich bedenkt dat Afrika – en Oeganda in het bijzonder – alles heeft. Van hooggebergten waar u berggorilla’s tegen het lijf kunt lopen, tot savannes waar de complete Big Five (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant) de dienst uitmaken. Oeganda is zes keer zo groot als Nederland. Het ideale land als u wilt fietsen in Afrika en in relatief korte tijd veel wilt zien. 

Groep bij een waterval

 

In 20 dagen Oeganda beleven

Luieren kan uw hele leven nog. Voor het avontuur van uw leven is 20 dagen fietsen in Afrika uw droomreis. Leer Oeganda kennen als de groene parel van Afrika. Naast de adembenemende natuur staat Oeganda bekend om haar kleurrijke en vriendelijke bevolking. Trek er gezamenlijk op uit en laat je inspireren door het goede werk dat wordt geleverd bij de Luzira Primary School. Hier in een buitenwijk van Kampala worden dagelijks 1.500 kinderen onderwezen en gewerkt aan een mooie toekomst. En ’s avonds als de zon al lang onder is (Oeganda ligt op de evenaar) kunt u zich ontspannen in de mooie sfeervolle accommodaties. Kortom, een fietstocht in Oeganda, Afrika biedt u alles wat maar wenst.

Enthousiast over fietsen in Afrika? Boek nu!

Op een mountainbike naar een natuurreservaat, om daar in een auto te stappen en een safaritocht van 8 uur te beleven… Ziet u zichzelf al fietsen in Afrika? En wilt u dat alles voor u geregeld wordt,  inclusief maaltijden? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier. Eerst nog vragen over deze reis? Stel ze vooral via +31 6 2443 6788.

Ook interessant:

Groepsreis Oeganda met de fiets | Reis naar de parel van Afrika | Fietstocht door Oeganda

Menu