Groepsreis Oeganda met de fiets? Doen!

✓ Volledig georganiseerde reis

✓ Complete reisinformatie

✓ Sfeervolle accommodaties

Landschap in Afrika

Een groepsreis door Oeganda met de fiets: dat is het avontuur pas echt opzoeken! U hoeft de wereld niet alleen te ontdekken. Er zijn enorm veel mensen die net als u op de fiets de wereld willen zien en beleven. Kies er dus voor om in groepsverband door Oeganda te reizen! Met de groepsreis door Oeganda rijdt u in 20 dagen op een fiets door de groene parel van Afrika.


Wilt u meer informatie over de reis?

Op groepsreis door Oeganda met de fiets: wel zo gezellig

Een groepsreis door Oeganda met de fiets is niet alleen sportief, maar ook gezellig. U geniet niet alleen van de uitgestrekte savanne of de berggorilla’s in het Rwenzori-gebergte, maar u maakt ook kennis met andere mensen die dezelfde interesses hebben als u. U overnacht in sfeervolle accommodaties waar genoeg vrije tijd kan worden doorgebracht met reisgenoten. Een glaasje champagne bij een ondergaande zon over Lake Victoria is een droom die uitkomt, toch?

Groep bij een waterval

 

Op de fiets Afrika ontdekken

Afrika is de bakermat van de mens. Maar niet alleen de mens vindt hier zijn oorsprong; miljoenen plant- en diersoorten zijn enkel in Afrika te vinden. Zet uw televisie eens aan op een natuurdocumentaire, grote kans dat het over Afrika gaat. Dit is niet zo gek. The Wildlife van Afrika stond decennia onder de druk door toedoen van de mens, maar de kansen zijn gekeerd. Door natuurreservaten te openen, worden dieren en planten tegen uitsterven beschermd. Hoe uniek is het dan om per fiets van het ene naar het andere natuurreservaat te reizen? Oeganda is bij uitstek het land waar u de meeste biotopen op de kleinste oppervlakte vindt. Een groepsreis door Oeganda met de fiets is het avontuur van uw leven!

Boek vandaag nog een groepsreis door Oeganda met de fiets!

Een trip maken om nooit te vergeten? Dan is de groepsreis door Oeganda met de fiets uw droomvakantie. Geniet van de variëteit en gastvrijheid van Afrika. Laat deze kans niet aan uw voorbij gaan, vul nu het contactformulier in. Heeft u nog vragen over deze groepsreis? Neem dan contact met ons op via +31 6 2443 6788.

Ook interessant:

Fietstocht door Oeganda | Mountainbiketour Oeganda | Safari Oeganda

Menu