Reis naar de parel van Afrika: Oeganda

✓ Volledig georganiseerde reis

✓ Complete reisinformatie

✓ Sfeervolle accommodaties

Landschap in Afrika

Wanneer u bij ons een rondreis boekt, gaat u op reis naar de parel van Afrika, want dat is Oeganda met recht. De uitgestrekte landschappen vol bossen, savannes, bergen en meren maken Oeganda een prachtig land. De onontdekte parel van Oost-Afrika is de TripAdvisor-tip van dit moment. Fietsend door de ongerepte natuur, is genieten vanaf dag 1. Gaat u dit avontuur aan?


Wilt u meer informatie over de reis?

Waarom op reis naar de parel van Afrika?

Stel u zich voor: u kunt kiezen tussen drie weken badderen aan de Costa Brava of er drie weken op uittrekken door de wildernis van Oost-Afrika. Bij welke reis zullen de herinneringen langer blijven hangen? Aan welke vakantie houdt u meer verhalen over? Wij weten het in ieder geval wel. Languit op het strand liggen? Dat kan altijd nog! Kies dus voor een reis naar de parel van Afrika. U hoeft niet bang te zijn dat u 20 nachten in een tent tussen de wilde dieren slaapt. Overnachten doet u gewoon in sfeervolle accommodaties die van alle gemakken voorzien zijn. Zo begint u elke ochtend uitgerust aan een nieuw avontuur.

Groep bij een waterval

 

20 dagen plezier op een mountainbike

Met de georganiseerde groepsreizen van Oeganda Fietssafari valt u drie weken lang van verbazing in verbazing. Dat komt door het beeld dat veel Nederlanders hebben van Afrika. Veel Nederlanders weten maar weinig van landen als Oeganda. Boekt u met ons een reis naar de parel van Afrika, dan komt daar snel verandering in. U ontdekt de hoge gebergtes in het oosten en westen en de schitterende stranden aan het Victoriameer. Laat u verrassen door de schoonheid die Oeganda te bieden heeft.

Boek nu uw reis naar de parel van Afrika

Voor een avontuurlijke en onvergetelijke reis moet u beslist naar Oeganda. Sportief op de mountainbike door de onherbergzame en ongerepte natuur. Verhalen maken tussen de leeuwen, olifanten en gorilla’s, die samen met de vriendelijke bevolking Oeganda tot de parel van Afrika maken. Vul vandaag nog het contactformulier in en laat deze droom niet aan u voorbij gaan. Heeft u nog vragen over uw reis naar de parel van Afrika? Neem dan contact op via +31 6 2443 6788.

Anderen bekeken ook: Rondreis door Oeganda met de fiets | Trip Uganda met de fiets | Rondreis door Afrika met de fiets

Menu