Op rondreis door Oeganda met de fiets

✓ Volledig georganiseerde reis

✓ Complete reisinformatie

✓ Sfeervolle accommodaties

Landschap in Afrika

Leest u dit goed, op rondreis door Oeganda met de fiets? Jazeker, dat is het avontuur van nu. In 20 dagen reist u door de groene parel van Afrika en stopt u bij de meest waanzinnige natuurreservaten. Vanuit verschillende fraaie en gezellige slaapplaatsen wordt u dagelijks in groepsverband op pad gestuurd. De ene keer met de mountainbike naar de entree van een park met chimpansees, de andere keer per auto naar een van de vier grote natuurreservaten die Oeganda rijk is.


Wilt u meer informatie over de reis?

De veelzijdigheid van Afrika op een klein stukje grond

We horen vaak dat mensen een compleet ander beeld hebben bij Afrika dan de werkelijkheid is. Ingegeven door de televisiebeelden van de Sahara enerzijds en de savanne anderzijds is Afrika makkelijk te stereotyperen als vlak en kaal. Ontdek zo snel mogelijk het tegendeel! Afrika is bijzonder veelzijdig en alleen al in Oeganda is dit goed te zien. De verschillende biotopen in dit relatief kleine land in Afrika maken Oeganda een echte ‘groene parel’.  Van de grote bergen aan de landsgrenzen in het oosten en het westen tot Lake Victoria in het zuiden: u ziet het allemaal wanneer u samen met ons Oeganda gaat verkennen met de fiets.

Groep bij een waterval

 

De Big 5 en meer verkennen op rondreis door Oeganda met de fiets

De verschillende biotopen brengen verschillende diersoorten en vegetaties met zich mee. Daardoor is het mogelijk om de Big 5 in één van de parken te spotten. Dat doen we natuurlijk niet vanaf de fiets, maar vanuit een safari-auto, waar u op veilige manier kunt genieten van leeuwen, olifanten en andere wilde dieren.  In de reservaten in het zuidwesten van Oeganda zijn zelfs berggorilla’s te vinden. De watervallen van Murchison Falls National Park zijn ook indrukwekkend en horen echt op uw bucketlist. Hier wordt door een kloof van 8 meter 300 kubieke meter nijlwater per seconde 40 meter naar beneden geperst. En dat zijn nog maar enkele van de hoogtepunten die u ziet op deze rondreis door Oeganda met de fiets.

Ga Oeganda verkennen met de fiets

Zorgeloos genieten van een avontuurlijke vakantie? Kies dan voor onze georganiseerde rondreis door Oeganda met de fiets. Vul vandaag nog het contactformulier in. Heeft u nog vragen over de rondreis door Oeganda met de fiets? Neem dan contact op via +31 6 2443 6788.

Anderen bekeken ook:

Groepsreis Oeganda met de fiets | Mountainbiketour Oeganda | Fietsen in Afrika

Menu