Mountainbiketour Oeganda: dan komt u nog eens ergens

✓ Volledig georganiseerde reis

✓ Complete reisinformatie

✓ Sfeervolle accommodaties

Landschap in Afrika

Een mountainbiketour door Oeganda: avontuurlijker wordt het niet. Oeganda, ook wel de groene parel van Afrika genoemd, is dé plek om er met de mountainbike op uit te trekken. De uitdagende routes dwars door de ongerepte natuur zijn net even wat anders dan bijvoorbeeld de Veluwe. Geniet daarnaast van de geweldige uitstapjes, zoals de safaritrips en andere bezienswaardigheden die Oeganda biedt. 


Wilt u meer informatie over de reis?

Een mountainbiketour door Oeganda maken

In deze mountainbiketour door Oeganda ervaart u in 20 dagen de veelzijdigheid van Afrika. U reist in groepsverband een grote ronde door Oeganda. Ook maken we verschillende uitstapjes naar unieke plaatsen. Zo zullen we een stop maken bij het Murchison Falls National Park. Het grootste natuurpark in Oeganda dankt haar naam aan de gelijknamige waterval van 40 meter hoog, waar nijlwater door een 8 meter brede gleuf geperst wordt. Dit fascinerende schouwspel is slechts één onderdeel van wat het park te bieden heeft. De verschillende biotopen zorgen er namelijk voor dat zowel olifanten, leeuwen als giraffes hier hun habitat hebben. En dit is slechts één van de vier grote natuurparken waar we heen zullen fietsen.

Groep bij een waterval

 

Kilometers onverhard mountainbiken

Een land dat vrijwel volledig bestaat uit natuurreservaten en gebergten, dat moet een toplocatie voor de mountainbike zijn. En dat is het ook zeker. Zoveel als mogelijk worden afstanden per mountainbike overbrugd. In de 20 dagen legt u op de fiets gemiddeld zo’n 200 tot 400 kilometer af. Dat lijkt op het oog misschien niet veel, maar een mountainbiketour door Oeganda is wat anders dan een mountainbiketour door Nederland. 40 kilometer op onverharde paden bergop en bergaf, dat is niet niks. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken om uw bagage. Deze wordt keurig voor u afgeleverd bij de fraaie en gezellige accommodaties waar u ’s avonds bijkomt en nageniet van uw dag.

Mountainbike tour Oeganda boeken? Regel het direct bij ons

Kortom, wilt u zorgeloos genieten van een prachtige mountainbiketour door Oeganda? Dan is de 20-daagse groepsreis van Oeganda Fietssafari bij uitstek uw droomvakantie. Vul vandaag nog het contactformulier om zeker te zijn van een plekje. Meer vragen over mountainbiken in Oeganda? Neem dan contact op via +31 6 2443 6788.

Ook interessant: Trip Uganda met de fiets | Rondreis door Afrika met de fiets | Safari Oeganda

Menu