Een trip door Uganda met de fiets? Dat kan!

✓ Volledig georganiseerde reis

✓ Complete reisinformatie

✓ Sfeervolle accommodaties

Landschap in Afrika

Een trip door Uganda met de fiets? Dat kan toch niet? Absoluut wel! Dat bewijzen wij al enkele jaren met onze georganiseerde groepsreizen. Wij zijn er voor avonturiers die al fietsend de groene parel van Afrika willen ontdekken. Die bijnaam, ‘de groene parel van Afrika’, heeft Oeganda (of Uganda) te danken aan diversiteit in biotopen. Van kale vlaktes in het noordoosten tot jungles tegen de bergen in het zuidwesten: Oeganda heeft het allemaal.


Wilt u meer informatie over de reis?

De Big 5 spotten tijdens een trip door Uganda met de fiets

De grote variatie in biotopen maakt ook dat Oeganda verschillende wilde dieren herbergt. Ieder reservaat heeft zo zijn eigen wilde dieren. In het Lake Mburo National Park kunt u rustig rondfietsen en onderweg een zebra zien oversteken. Voor overige parken die we bezoeken geldt dat deze per auto worden bezocht. Hier komen dan ook luipaarden en leeuwen voor en die schudt u niet af op uw mountainbike. Alle uitstapjes die u maakt, zijn in groepsverband en onder begeleiding van ervaren gidsen. Zo maakt u verantwoord en veilig een trip door Uganda met de fiets.

Groep bij een waterval

 

De mooiste accommodaties van Oeganda

Een georganiseerde reis biedt veel voordelen. We leggen vaste routes af, waardoor u niet verdwaald of voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook eindigen we iedere dag bij een mooie accommodatie, waar onze fietsers al jaren met veel plezier verblijven. In deze sfeervolle compounds ontbreekt het u aan niets. Ook verzorgen wij alle maaltijden die u nuttigt, zowel buiten de parken als erin.

Sponsor voor verschillende projecten

Wanneer u een trip door Uganda met de fiets boekt, ziet u niet alleen mooie natuur. We doen ook enkele projecten aan waar wij ons als sponsor voor inzetten. We gaan bijvoorbeeld naar de Kampala Cycling School, een fietsclub met een missie. Deze school gebruikt fietsen om het karakter van kinderen en jongeren te ontwikkelen en de status van kinderen en jongeren te verhogen, zodat ze hun potentieel kunnen ontplooien en armoede kunnen doorbreken. Ook gaan we langs de Luzira Primary School, waar dagelijks 1.500 Oegandese kinderen worden onderwezen. Een trip door Uganda met de fiets? Reserveer vandaag nog!

Boek vandaag nog een plekje!

Onze trips door Uganda met de fiets zijn bijzonder geliefd. Boek daarom vandaag nog om zeker te zijn van een plekje. Vul nu het contactformulier in en mis de schoonheid van de groene parel van Afrika niet. Wij beloven u een avontuur dat u nooit zult vergeten! Wilt u meer informatie over onze groepsreizen? Neem dan vrijblijvend contact op via: +31 6 2443 6788.

Anderen bekeken ook:

Fietsen in Afrika | Rondreis door Afrika met de fiets | Rondreis door Oeganda met de fiets

Menu