Rondreis door Afrika met de fiets

✓ Volledig georganiseerde reis

✓ Complete reisinformatie

✓ Sfeervolle accommodaties

Landschap in Afrika

Op rondreis door Afrika met de fiets? Dat is niet echt mogelijk, toch? Toch wel! Met de georganiseerde groepsreizen van Oeganda Fietssafari maken we het mogelijk om binnen 20 dagen de veelzijdigheid van Afrika te ontdekken. Ga per mountainbike op pad door de prachtige, miljoenen jaren oude en uitgestrekte biotopen van de groene parel van Afrika: Oeganda.


Wilt u meer informatie over de reis?

Een korte rondreis door Afrika met de fiets: een reis om nooit te vergeten

Boekt u bij ons een korte rondreis door Afrika met de fiets? Dan beloven wij u een reis die u nooit zal vergeten. Wij regelen voor u een mountainbike, waarmee u van natuurreservaat naar natuurreservaat fietst. U fietst door ons zorgvuldig uitgestippelde routes en verblijft in comfortabele accommodaties. Uiteraard regelen wij ook de auto waarmee u de parken in gaat. U hoeft dus niet op uw mountainbike tussen de leeuwen en olifanten door te fietsen.

Groep bij een waterval

 

De eyecatchers van Oeganda

Oeganda staat bekend om haar uiteenlopende biotopen. Van bergachtig in het zuidwesten, waar Berggorilla’s leven, tot vlak en moerassig in Centraal Oeganda. Veel van Afrika’s bekendste dieren komen voor in de natuurreservaten van Oeganda. Op safari kun je leeuwen, olifanten, neushoorns en apen tegenkomen. De safaritochten worden uit veiligheidsoverwegingen per auto afgelegd, die doet u natuurlijk niet op een Gazelle-mountainbike. In slechts 20 dagen reizen we door alle bezienswaardigheden die Oeganda te bieden heeft. Tussen de trips door verblijven we in sfeervolle en comfortabele accommodaties. Kortom, bent u op zoek naar een korte rondreis door Afrika met de fiets, waarin u toch heel veel ziet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een rondreis door Afrika met de fiets maken? Boek nu!

Een droomtrip is nog nooit zo dichtbij geweest. U bent een paar klikken verwijderd van het avontuur van uw leven: een korte rondreis door Afrika met de fiets is een reis die uw hele leven bij u zal blijven. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en vul vandaag nog het contactformulier in. Heeft u nog aanvullende vragen over deze reis? Neem dan contact met ons op via +31 6 2443 6788.

Ook interessant:Fietsen in Afrika | Rondreis door Oeganda met de fiets | Reis naar de parel van Afrika

Menu